01. Een kleine introductie

Wij maken van jouw merk een volledige beleving!

Het is erg belangrijk om de waarden van jouw bedrijf tot bij de consument te krijgen. Op deze manier ontstaat er meer loyaliteit en betrokkenheid. Dit doen wij door de waarden van jouw bedrijf om te zetten in een visuele identiteit die jouw merk volledig vertegenwoordigt en onderscheidt van de concurrentie.

02. Onze werkwijze

Met de juiste branding zorgen wij ervoor dat we jouw doelgroep weten te bereiken én raken. Ons doel is om jouw merk visueel, krachtig en uniek over te brengen naar de buitenwereld. Op deze manier wordt jouw merk top of mind in het hoofd van de consument.

Meer uitleg

Werkwijze Branding op maat

Onderzoek

Om een zo goed mogelijke branding voor jullie te ontwikkelen, is het erg belangrijk dat we zo veel mogelijk informatie verzamelen over jouw bedrijf en de omgeving ervan. We gaan op onderzoek naar de markt waarin jij opereert, de doelgroep die jij wil aanspreken en de concurrenten waartegen jij het moet opnemen.

Concept & uitwerking

Na uitgebreid onderzoek, gaan we over tot uitgebreide brainstormsessies. Hierbij gaan we bepalen hoe we jouw merk kunnen positioneren in de hoofden van de consument en werken we dit met visuele schetsen en de juiste programma’s (Adobe photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, …) ook volledig voor je uit.

Lancering project

Na jouw goedkeuring, kan alles openbaar gemaakt worden voor het grote publiek en kan de campagne zijn werk gaan doen.

Lionfield Branding op maat Over ons Werkwijze

03. Lionfield

‘Branding op maat’ maakt deel uit van Lionfield en is slechts één van de vele services die Lionfield aanbiedt. Neem snel eens een kijkje op de homepage van Lionfield en ontdek wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen.

Bezoek LionfieldLionfield Arrow